Крем, форма і характер: день, коли народжувалися кромболоні
Читати далі
08.04.2025
Понеділок із перчинкою: стартував Тиждень професій громадського харчування!
Читати далі
07.04.2025
Міжнародний день просвіти з питань мінної безпеки та допомоги у протимінній діяльності
Читати далі
04.04.2025
Професійний коледж у дії!
Читати далі
03.04.2025
Кухар, що готує майбутнє!
Читати далі
02.04.2025
Про тих, хто вчить і не припиняє вчитися…
Читати далі
31.03.2025

Сьогодні в нашому професійному коледжі — другий день Тижня з професій громадського харчування.

Сьогодні в нашому коледжі було гаряче — і не тільки на кухні…

У професійному коледжі з цієї нагоди відбулися інформаційні години, присвячені правилам безпечної поведінки у разі виявлення підозрілих предметів…

3 квітня 2025 року наш коледж перетворився на центр відкриттів! До нас завітали учні ліцеїв №16 та №20 м.Житомира…

Наш пофесійний коледж – єдиний у регіоні, де ти можеш опанувати нову, сучасну професію «Кухар закладу освіти».

Уявіть майстра, який день у день навчає студентів. Його руки знають кожен рух…