Смак перемоги: кулінарна історія, що залишиться в серці коледжу

Сьогодні в нашому професійному коледжі стіни наче дихали ароматами спецій, а повітря було настільки насичене хвилюванням, що його можна було різати ножем, як ніжне філе. Це був не просто день — це була битва майстрів смаку, конкурс фахової майстерності з професії Кухар.

Два етапи, два світи. Спочатку — теоретичний, де знання про кулінарію проходили перевірку на витривалість: терміни, технології, гігієна, все по справжньому. Але дійсно  магія почалась тоді, коли учасники отримали фартухи, ножі та інгредієнти — розпочався практичний етап.

У кулінарному залі закипіла творчість: котлета “Дніпрянка” формувалась і оживала в руках майбутніх шеф – кухарів, овочеві гарніри сяяли весняними  кольорами , а закуски з курячої печінки — мов ескізи до гастрономічного полотна. Кожен рух, кожен штрих — із душею, з любов’ю, з амбіцією на перемогу.

✨ Та сцена завжди має своїх героїв. І ось вони, ті, хто підкорили і смакові рецептори журі, і серця глядачів:

🥇 1 місце — Бойко Дарина, група К-26.

🥈 2 місце — Чорноус Тетяна, група К-26.

🥉 3 місце — Мельниченко Дар’я, група КОБ-1.

Усі учасники отримали дипломи, подарунки й оплески, а головне — впевненість, що вони вже не просто учні, а молоді майстри кулінарного мистецтва!

 

10.04.2025