Адміністратор (господар) залу; кондитер

Адміністратор (господар) залу

Кваліфікаційна характеристика

Стандарт професійної (професійно-технічної) освіти

Адміністратор – працівник підприємства, що здійснює роботу з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів, консультує відвідувачів із питань, що стосуються послуг, які надаються.

На сьогоднішній день адміністратор потрібний практично у всіх сферах діяльності — від салону краси до найбільшого виробничого підприємства.

Сьогодні готельний бізнес – одна з найбільш перспективних галузей, що розвиваються. Він несе в собі величезний потенціал для українського ринку. Цей бізнес представлений готелями, пансіонатами, будинками відпочинку, туристичними базами і оздоровчими центрами.

Кондитер

Кваліфікаційна характеристика

Стандарт професійної (професійно-технічної) освіти

Кондитер виготовляє різноманітні кекси, рулети, печиво вищого гатунку роздрібного асортименту, торти і тістечка з різноманітної сировини (борошняного тіста, сирної маси, морозива) зі складним багатокольоровим візерунком, з роздільним розміщенням дрібних та середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів. Здійснює фігурне нарізування випечених напівфабрикатів, формує, виготовляє деталі малюнка, оздоблень для тортів з шоколаду, крему, бізе. Підбирає крем за кольорами, наносить малюнок. Складає малюнок з різних дрібних та середніх деталей. Візуально перевіряє суміщення кольорових елементів і деталей малюнка, а також ваги готових тортів і тістечок.

Ми готові до співпраці

Ваша думка важлива для нас!
Задавайте питання, консультуйтеся чи залиште свої відгуки. Ми готові надати всю необхідну інформацію та забезпечити зворотній зв’язок. Об’єднаймо зусилля для досягнення ваших цілей!